2105025190 6978519619 28ης Οκτωβρίου 67, Πετρούπολη, Αθήνα athanasios@leggas.gr
 
 
πιτάφιοι
Επιτάφιος ξυλόγλυπτος σε δυο μεγέθη, μεγάλος και μικρός. Η κατασκευή του γίνεται είτε από φλαμούρι Σερβίας Α’ (μασίφ) είτε από M.D.F. αρίστης ποιότητας, στην προσπάθεια εξοικονόμησης βάρους για υποβοήθηση της περιφοράς.
 
έμπλα
Ξυλόγλυπτο τέμπλο σχεδίασης και κατασκευής για κάθε Ιερό Ναό ξεχωριστά ώστε σε συνεργασία πάντα με τον εφημέριο και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού, να προσφέρουμε μοναδικότητα και ποιότητα κατασκευής που να αντέχει στον χρόνο.
Η εμπειρία μας, μας δίνει την δυνατότητα σχεδίασης και κατασκευής τέμπλων μικρών διαστάσεων για εκκλησάκια και ναΐσκους.
 
αγκάρια
Παγκάρια ξυλόγλυπτα και χαρακτά σε διαστάσεις, σχέδια και χρώματα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των Ιερών Ναών και Ναΐσκων. Εκτός από τις υπάρχουσες θυρίδες που κλειδώνουν, δύναται να τοποθετηθεί μεταλλικό χρηματοκιβώτιο κατόπιν παραγγελίας.
Δείτε το μοναδικό παγκαράκι το οποίο έχει θέση (ταψί) στο άνω μέρος για κεριά το οποίο το καθιστά ιδανικό για εκκλησάκια, ναΐσκους κλπ.
 
υνθέσεις επίπλων
Η σχεδίαση και κατασκευή των ξυλόγλυπτων επίπλων του Ιερού Ναού γίνεται πάντα σε συνεργασία με τον Εφημέριο του Ι.Ν. για την κάλυψη των αναγκών του Γραφείου, του χωρου του Ιερού, των αιθουσων κλπ.
Ξυλόγλυπτες, σκαλιστές και χαρακτές συνθέσεις επίπλων με μεγάλη ευελιξία στο να πάρουν διάφορες μορφές και συνδυασμούς (βιβλιοθήκη, βιτρίνα, προσκομιδή, ντουλάπα) ώστε να είναι λειτουργικές και με πλήρη εκμετάλλευση του διατιθέμενου χώρου.
 
 
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
 
 
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή παρατήρηση σας.
Αθανάσιος Γ. Λέγγας - Εκκλησιαστικά Είδη και Ξυλόγλυπτα Αθήνα
 
28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 67, Πετρούπολη / Αθήνα
Τηλέφωνο: 2105025190 Κινητό: 6978519619
 
Ξυλόγλυπτοι Άμβωνες, Ξυλόγλυπτα Αναλόγια, Απορροφητικά Μανουάλια, Ξυλόγλυπτες Βάσεις Ευαγγελίου, Γραφεία, Δεσποτικά - Παραθρόνια, Επιτάφιοι, Καρέκλες - Πολυθρόνες, Παγκάρια, Προσκυνητάρια, Στασίδια, Στήλες Αναλογίων, Συνθέσεις Επίπλων, Ξυλόγλυπτα Τέμπλα, Τραπέζια Μυστηρίων, Φιλόπτωχα, Διάφορες Ξυλόγλυπτες Κατασκευές, Ειδικές Κατασκευές